Projectontwikkeling

The many opportunities of Tiny Floats

Tiny Floats in een jachthaven

Tiny Floats bieden een kans voor veel jachthavens. Tiny Floats leveren een simpele oplossing om de bezettingsgraad in de jachthaven te verhogen. Het plaatsen van een Tiny Float in uw jachthaven verhoogt het aantal verhuurbare plekken en daarmee de hoogte van de marge die gemaakt kan worden. Tiny Floats bieden uw bezoekers een unieke beleving tijdens hun verblijf. Eén van de bezoekers van de Tiny Float in Andijk zei: “je boekt een overnachting, maar krijgt er een ware beleving voor”.

Er zijn verschillende ontwerpen Tiny Floats, hierdoor is er een Tiny Float voor elk type jachthaven beschikbaar. Voor de drijvende Tiny Floats is alleen stroom, water en riolering nodig. Mocht er geen riolering beschikbaar zijn in uw jachthaven, dan is het mogelijk om de Tiny Floats uit te voeren met een vuilwatertank.

Neem gerust contact met ons op, mocht u geïnteresseerd zijn in een Tiny Float in uw jachthaven. We helpen u graag!

Koop hier uw Tiny Float

Tiny Floats als een hotel of B&B

Wij beschikken ook over een serie drijvende en of varende hotelkamers. Al deze ontwerpen beschikken over een badkamer, slaapkamer en (als optie) een kleine pantry.
Uiteraard is het ook mogelijk om elk ander model te gebruiken als hotelkamer, B&B of familiekamer. Onze Tiny Floats zijn zo ontworpen dat ze makkelijk aanpasbaar zijn aan uw behoefte, zo is er altijd een passende Tiny Float voor u!

Dus, als u beschikt over een jachthaven, meer of rivierbedding en op zoek naar een simpele en verdienstelijke optie voor het verhogen van uw verhuurcapaciteit, kunnen onze Tiny Floats een perfecte optie voor u zijn.

Koop hier uw Tiny Float

Tiny Floats in vakantieparken

De meeste vakantieparken en campings beschikken over een meer of rivierbedding. Meestal worden deze gebruikt als zwemvoorziening. Verder worden deze gebieden niet tot nauwelijks gebruikt. Tiny Floats biedt uw vakantiepark of camping de unieke mogelijkheid om extra accomodaties te realiseren op het water om uw gasten een verblijf te geven dat ze zich altijd zullen herinneren.

Koop hier uw Tiny Float

Jachthavens als Tiny Village

Wij zijn altijd op zoek naar jachthavens die onderdeel willen worden van ons “Tiny Village” Een wijd verspreid netwerk met jachthavens waar Tiny Floats liggen of kunnen worden aangelegd. Door op verschillende locaties Tiny Floats te plaatsen, kunnen we een netwerk creëren dat de mogelijkheid geeft om een Tiny Tour te organiseren.

Wij nodigen jachthavens die onderdeel willen worden van onze “Tiny Village” uit om contact met ons op te nemen. De volgende elementen zijn vaak interessant voor een Jachthaven:

  • Lange termijn ligplaatsverhuur
  • internationale aandacht voor de jachthaven en haar omgeving
  • Aantrekkelijke extra inkomsten door sleuteluitgifte en schoonmaak
  • Mogelijkheid om de verhuur volledig in eigen beheer te doen
  • Extra winst op bestaande faciliteiten zoals restaurant, winkels en havenservice)
Koop hier uw Tiny Float

Bekijk de Tiny Floats

Drijvende woning of houseboat?

Alle Tiny Floats zijn ontworpen door Waterstudio.NL.
Er zijn verschillende ontwerpen Tiny Floats, zowel drijvende woningen als houseboats. Deze zijn zowel te gebruiken voor permanente bewoning als een drijvende tiny house, of om mee over het water te varen.

Beide opties zijn mogelijk binnen de verschillende ontwerpen van de Tiny Floats.

Geniet!

"Stel je voor, een vakantiewoning, drijvend op het water, met de luxe van een normale vakantiewoning.  Je geniet van je ontbijtje op je terras en pakt daarna een bootje om de omgeving te verkennen. Na een lange dag varen kom je terug bij je Tiny Float en spendeer je de avond op je terras en ervaar je de rust en stilte van het water."

floating on the water. 
floating on the water. 
floating on the water. 
floating on the water. 
floating on the water. 
floating on the water. 
floating on the water. 
floating on the water.