Tiny One

The Tiny one is characterized by its curved couch and large terrace

De eerse Tiny Float, en de enige met de orientatie naar de zijkant.

Binnen het compacte formaat van de Tiny One, beschikt hij over alle nodige comfort. Door zijn compacte afmetingen, heeft de Tiny One maar een klein gebied nodig om geplaatst te worden. De combinatie van polyurea en glas geeft het exterieur van de Tiny one een industriele look. Naast de binnenruimte, worde ook het terras en een een boothuis omsloten door de buitenschil van de Tiny One. Hierdoor ontstaat binnen deze schil één ruimte.

Doordat de vlonder van de TIny One enkel 60 cm boven het waterniveau ligt, is de connectie met het water bij de Tiny One uitstekend. Door het open ontwerp van de Tiny One kan ook vanuit binnen genoten worden van de omgeving. Om dit nog verder te versterken is de volledige gevel uitgevoerd in glas, waarvan 35% geopend kan worden.

De plattegrond

9,40 x 4,8 meter

De Tiny One beschikt over een kleine keuken, badkamer en ruimte voor een kingsize bed en verblijfsruimte. De badkamer bevindt zich in de hoek van de Tiny one, de keuken is hiervoor gesitueerd. De andere kant van de Tiny One kan als slaapgebied worden aangemerkt. Hier tussen in, is ruimte voor een eventuele lounge.

Voor de volledige binnenruimte beschikt de Tiny One over een ruim overdekt terras. Hiernaast bevindt zich het boothuis.

Geïntereseerd in de Tiny One?

Would you like to have more information about the Tiny One, do not hesitate to contact us.

    Foto's van de Tiny One